به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمین سعیدی عصر امروز طی سخنانی در همایش اسوه های ایثار و شهادت که از سوی معاونت امور طلاب و دانشآموختگان حوزههای علمیه، در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفا برگزار شد، با اشاره به مطلب فوق خاطر نشان کرد:در جایی که دشمن به دنبال غبارآلود کردن فضا و شبهه زایی است بی تردید بصیرت بهترین سلاح در مقابل دشمن می باشد.
حجت الاسلام و المسلمین سعیدی همچنین با اشاره به اهمیت داشتن سعه صدر در شرایط کنونی جامعه خاطر نشان کرد:جانبازان سرافراز اسلام در مسیر حق با داشتن بصیرت و سعه صدر به بزرگ جانباز انقلاب مقام معظم رهبری اقتدا می کنند. وی اضافه کرد:با وجود سعه صدر، انسان می تواند مصایب و کج سلیقگی ها و بی سلیقگی های نیروهای خودی را تحمل کند.
امام جمعه قم با اشاره به این که ولایت مداری یکی از مهم ترین شاخصه های فرهنگ ایثار و شهادت است، ابراز داشت: پس از عشق به خداوند و دین داری ایثارگران جامعه ما دارای شاخصه ولایت مداری نیز هستند .
وی با تاکید بر این که دین بدون ولایت معنا پیدا نمی کند، اظهار داشت:کسی که ولایت مدار است در جایی که باید سکوت کند و یا فریاد برآورد دقیقا به تکلیفش عمل می کند.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان قم در ادامه با بیان این که وحدت و همدلی با محوریت دین یکی از ابعاد مهم فرهنگ ایثار وشهادت می باشد گفت:در نهضت های باطل افراد برای رسیدن به هدف خود حاضر به ائتلاف با هر کس و هر گروهی هستند و وقتی به پیروزی می رسند بر اساس سلایق شخصی خود اقدام به تسویه حساب می کند در حالی که در نهضت حق همچون انقلاب اسلامی با دشمن نمی توان وحدت داشت.
حجت الاسلام و المسلمین سعیدی همچنین با اشاره به این که جانبازان انقلاب سربازان حضرت ولی عصر (عج) می باشند، بیان داشت: جانبازان عزیز ما همان طور که در دوران دفاع مقدس جان فشانی کردند امروز هم در عرصه های مختلف به ویژه عرصه جنگ نرم آماده فداکاری با جان و آبروی خود در راه اسلام و انقلاب می باشند.
* افتتاح بانک اطلاعات طلاب شاهد و ایثارگر
لازم به ذکر است در این مراسم از سوی حجت الاسلام والمسلمین سعیدی، امام جمعه قم، بانک اطلاعات طلاب و فضلای شاهد و ایثارگر آغاز به کار کرد










نظر شما